Aia Turismoa

ZUDUGARAI

ZUDUGARAI

Ardo zuria eta beltza, gastronomiarekin bikain uztartzen direnak, kostaldeko eta mendiko paisaia ederrak eskaintzen dituzte bisitarientzat. Euskal plazerra!

Gure txakolin zuri eta gorriak eskualdeko ardoen adierazgarri dira, bertako gastronomiarekin uztartzeko bikainak, eta gero eta gehiago erabiltzen dira nazioartean ere. Itsasoa eta mendia, txakolin burbuilen barruan bilduak: ez du hutsik egiten. Gipuzkoako kostaldean, hondarrabi zuri (ardo zuriarentzat) eta hondarrabi beltz (ardo beltzarentzat) mahats-barietateak lur hezeen gainetik hazten dira. Lur horretatik freskotasun goxoa eta mineraltasun berezia ateratzen dituzte, eta horren emaitza da Zudugarai txakolina: freskotasunean perfektua, hasieran mamitsua, erdian zitriko ukitukoa eta amaieran gazitasun leuna duena. Euskal plazerra.