Bertako produktuak
K5 ARGIÑANO UPATEGIA
300 metroko altueran, itsasotik gertu, mahats-bodega bat dago, paisaia ederrak eta naturaz inguratuta, bisitariak liluratzen dituena.
K5 Bodega Aian dago, 300 metroko altitudean, Kantauri itsasoaren parean eta Pagoeta Natura Parketik oso gertu, leku pribilegiatu batean, “Eztenagako Txorrua” izeneko magalean. Bertatik ezkerretara Getariko sagua ikusi daiteke eta eskubitara, Orioko arrantzale portuaren ahoa. Lursailak 30 hektarea ditu guztira, horietatik 15 mahatsondoz osaturik daude, Hondarrabi Zuri barietatez soilik. Gainontzeko 15 hektareak bodega inguratzen duten baso eta bidexkak dira, pagondo, gaztainondo eta haritzondoz gainezka.
AGERRE-BURU
Gazta artisauaren ekoizpen prozesua ezagutzeko aukera paregabea eskaintzen du, bertako artzaintzaren tradizioa eta kalitate handiko produktuak aurkeztuz.
ELKANO 1 GAZTAGUNE
Artzain tradizionalen lanak eta esne freskoaren prozesatzea ezagutu, gazta goxoak dastatzeko aukera paregabea. Naturaz inguratutako esperientzia.
IZETA
Bi sagardo berezi ekoizten dira, bertako sagarrekin. Bisitariak esperientzia paregabea bizitzeko aukera dute, Euskal Sagardoaren kalitatearekin.
SATXOTA
Sagardoa ekoizten da bertan, txotxaren erritualarekin eta menu bereziekin, hala nola, txangurroa labean eta onddo nahaskia. Turistentzako esperientzia parega...
ARBELA
Mendi eta itsasoaren arteko paisaia ederrak, Hondarribi Zuri mahatsarekin egindako txakolina dastatzeko aukera paregabea eskaintzen du.
K5 ARGIÑANO UPATEGIA
300 metroko altueran, itsasotik gertu, mahats-bodega bat dago, paisaia ederrak eta naturaz inguratuta, bisitariak liluratzen dituena.
ZUDUGARAI
Ardo zuria eta beltza, gastronomiarekin bikain uztartzen direnak, kostaldeko eta mendiko paisaia ederrak eskaintzen dituzte bisitarientzat. Euskal plazerra!